Lördag 27 juli klockan 11:00 – 15:00 har vi årets största loppis i Sör Hårsbäck! Vi håller just nu på som bäst att packa upp alla nyinkomna saker, vilket tar lite tid. Hittills har vi frigjort 12 flyttlådor, och fler finns att tömma. Vi har också fått en hel del möbler och andra bruksföremål som passar perfekt till det första hemmet. Som vanligt har vi mer än tusen böcker att botanisera bland. Förutom loppis så blir det lotterier, försäljning av hantverk från Uganda och Estland, Irenes café med hembakat smarr och Habibs arabiska café. Du kan också titta på höns, kycklingar och våra bebisar ankorna. Passa på att fråga Per, så kan du få en tur med traktorn. 

OBS! Samma dag och tid är det veterantraktorplöjning i Norr Hårsbäck, så besök gärna båda evenemangen. Det är bara 1 km mellan oss. I närheten finns också Hårsbäcksdalens naturreservat, som är perfekt för en liten promenad och en stor naturupplevelse. 

Vår adress är: Sör Hårsbäck 305, 744 91 Heby. Vi finns utmed väg 254, ca 8 km söder om Heby city, mot Fjärdhundra/Enköping. Skyltat vid vägen. Gratis parkering.