Hitta till oss

KFUM Hebys kansli ligger vid väg 254 ca 8 km söder om centrala Heby tätort. Från Heby torg går buss 225 mot Enköping, hållplats Sör Hårsbäck.

Kolla på ul.se för aktuella busstider. (Öppnas i nytt fönster.)

Adress och kontonummer

KFUM Heby                                            Sör Hårsbäck 305                                      744 91 Heby

Mejl: kfum.heby@gmail.com

Swish: 123 677 62 72

Bankgiro: 5259-5469

Facebook: KFUM Heby på Facebook

 

 

Styrelse

Ordförande, Habib Achour (Sala)

hbeb1995@hotmail.com

telefon 0760-542986

Kansli

KFUM Hebys dagliga verksamheter sköts  ideellt av styrelsen. Mats Olsén ansvarar för kansliet och insamlingsverksamheten.

Sms: 070-1719331

kfum.heby@gmail.com

Mats: matsmichael@hotmail.com

Fråga oss

Frågor och svar

Några av de vanligaste frågorna till KFUM Heby och våra svar.

Vad måste man vara för att bli medlem?

Du måste inte vara något särskilt för att bli medlem.

Människa räcker.

Hur blir jag medlem?

Medlemsavgiften är 100 kronor per år. Betala 100 kronor till swish 123 677 62 72 eller bankgiro 5259-5469. Skriv ditt namn, adress och vilken datum du är född (ÅÅMMDD). Om ni är två eller fler personer på samma adress (familjemedlemskap) så betalar ni max 200 kronor totalt. 

Får jag vara med fast jag är äldre?

Alla är välkomna i KFUM Heby. Vårt fokus är på aktiviteter för och med unga i åldern 13 – 25, men mycket som vi gör passar för äldre och yngre också.

Vad gör KFUM Heby?

Vi gör det som våra medlemmar vill göra. Föreningen är ny, och våra aktiviteter det senaste året: fredagsfotboll i Heby, körkortshjälp och mängdträning, loppisar, sponsorlopp, grill & chill, julmarknad, läxhjälp, kulturgrupp med resor till Stockholm, Vasamuseet, Gårdsjö älgpark, och Norrköping och Kolmården och minigolf i Västerås. Vi stödjer också Deaf Link Uganda och samarbetar med KFUK-KFUM i Tallinn.

Är det okej att inte vara religiös?

I KFUM Heby är du välkommen oavsett vad du tror eller inte tror på. Vi är religiöst och politiskt obundna. Det är vad man säger och gör som är det viktiga. Alla människors lika värde är det grundläggande.

Vill ni ha saker?

Ja, tack! Vi samlar in saker till vår verksamhet året om. Det kan vara av smått eller stort värde, vi går igenom allt och gör det bästa av det. Vi tar gärna emot reklamprodukter också. Tveka inte, kontakta oss! Sms: 070-1719331. Vi har loppisar, lotterier m.m.

Vad betyder er triangel?

Den röda triangeln är den internationella symbolen för KFUM och YMCA. Den symboliserar de tre delarna i vår helhetssyn på människan: Body, Mind, Spirit. Alla tre delarna måste må bra.

Länktips

Heby kommun: heby.se

Fest i Heby: heby.se/festiheby

Sala kommun: sala.se

Länktips

Agenda 2030: globalamalen.se

Sensus studieförbund: sensus.se

Prenumerera på Bingolotto, ange KFUM Heby som förening du stödjer: bingolotto.se