På söndag den 15:e augusti klockan 11:00 går starten för årets sponsorlopp. Under en timme kämpar deltagarna för att hinna med så många varv som möjligt, eller bara ta en lugn promenad. Varje deltagare har minst en sponsor, som bidrar med x kronor per varv (sponsorerna väljer själva vilket belopp). Den som hunnit flest varv när timmen är slut, vinner ett fint pris – liksom den som har samlat in mest sponsorpengar. Det finns också ett särskilt juniorpris för den som inte har fyllt 15 år. Alla sponsorpengar tillfaller sedan samarbetet med Deaf Link Uganda, med fokus på ungas utbildning.
Varje varv är 450 meter långt och banan går runt gården i Sör Hårsbäck. Starten är klockan 11:00, så kom senast en kvart före så att du hinner bli registrerad och få ett startnummer.
Beställ en sponsorlapp idag och anmäl dig till loppet! (Kontakta Mats på kansliet på sms 070-171 93 31 eller via messenger.) Om du vill bli sponsor, kontakta respektive deltagare. Just nu har föreningen fyra offentliga deltagare som du kan sponsra; Ali Reza Hassani (förra årets vinnare), Ali Akbari (första årets vinnare), Mats Olsén och Per Emgardsson. Fler kan fyllas på vartefter, om de vill vara offentliga.
(Fotot föreställer Ali Reza; Flest Varv 2020.)